Zwam bestrijden kosten in Brunssum 

Wilt u in uw bedrijf of woning een zwam laten bestrijden en ben u benieuwd naar de kosten? Houben Ongediertebestrijding helpt u af van zwammen, knaagdieren, vliegende en kruipende insecten en andere beestjes. We werken uitsluitend met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Zo bent u verzekerd van een goede bestrijding.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Zwam bestrijden kosten

Laat een zwam bestrijden tegen voordelige kosten

De grootste boosdoener in gebouwen is ongetwijfeld vocht. Bij vochtaantasting in constructieve delen van het object ontstaan dan vaak zwammen of schimmels. Zwammen tasten het houtwerk en zelfs steen dusdanig aan, dat het uiteindelijk deels of helemaal vervangen moet worden. We werken discreet en voordelig. Zo bezoeken we u in neutrale bedrijfswagens en in Limburg voeren we een gratis inspectie uit. Zakelijke klanten krijgen van ons daarnaast ook een kosteloos plan van aanpak. Tevens geven we een meerjarige garantie. Zo kunt u er zeker van zijn dat we bij u een zwam blijvend bestrijden tegen zo laag mogelijke kosten. Daarnaast zorgen we waar mogelijk voor behoud van het houtwerk en restaureren we de aangetaste delen.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Wilt u meer informatie?

Heeft u last van een zwam en wilt u meer informatie over het bestrijden en de kosten ervan? Of heeft u ons nodig voor de bestrijding van marters of van ratten en muizen? We zijn in de zakelijke sector in de meeste gevallen tot wel 25% goedkoper dan de grote landelijke bedrijven. Maak daarom snel een afspraak op 045 – 527 25 51.Wij komen uw bedrijf in Brunssum graag bezoeken en helpen u graag van uw ongedierte af.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.