Wespenbestrijding in Limburg

Op het gebied van wespenbestrijding is Houben Ongediertebestrijding in Brunssum dé specialist in Limburg. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende vormen van ongediertebestrijding. Over de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan. We zorgen dan ook altijd voor een voordelige, snelle en adequate oplossing voor uw probleem. Het verwijderen van een wespennest is een lastige en gevaarlijke taak en daarom kunt u dit het best laten doen door onze specialisten in Limburg. We komen graag bij u langs voor een inspectie. We bekijken uw pand en de situatie en stellen een plan van aanpak op. Of u nu last heeft van een wespennest bij uw woning of bedrijfspand, wij helpen u verder. We werken namelijk zowel voor particulieren als bedrijven.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Wespenbestrijding Limburg

Besteed wespenbestrijding uit aan onze professionals in Limburg

Het is verstandig om wespenbestrijding bij uw pand in Limburg altijd uit te besteden aan een professional. Wanneer u zelf een nest probeert te verwijderen kunnen de wespen zich bedreigd voelen en agressief worden. Om gevaarlijke situaties te voorkomen kunt u het wespennest het best laten verwijderen door Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum, Limburg. We kunnen verschillende behandelingstechnieken inzetten. Welke methode voor wespenbestrijding het best werkt voor uw situatie, wordt vastgesteld tijdens de inspectie van uw pand in Limburg.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Stel uw vragen aan onze professionals

Heeft u veel last van een wespennest bij uw pand in Limburg en wilt u deze door ons laten verwijderen? Maak dan direct een afspraak en wij komen graag bij u langs. U bereikt ons door te bellen naar 045 – 527 25 51 of door het contactformulier in te vullen. Ook wanneer u vragen heeft over het laten verwijderen van een wespennest of het bestrijden van andere plaagdieren, zoals boktorren en bedwantsen, bereikt u onze professionals in Limburg op deze manier.

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.