Vlooienbestrijding in Limburg

Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum is dé specialist in vlooienbestrijding in Limburg. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en over de afgelopen jaren veel kennis opgedaan in deze branche. U profiteert bij ons dan ook van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betaalt niet de hoofdprijs. We komen altijd met een voordelige, snelle en adequate oplossing. Of u nu professioneel vlooien wilt laten bestrijden of last heeft van ander soort ongedierte in uw pand in Limburg; wij helpen u verder!

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Vlooienbestrijding Limburg

Professionele vlooienbestrijding bij uw woning in Limburg

Vlooien verplaatsen zich erg snel van de ene naar de andere plek en bevinden zich vaak op huisdieren. Voornamelijk honden en katten zijn het doelwit, maar ook uzelf kunt door vlooien gebeten worden. Doordat de insecten zich zo snel verplaatsen en erg klein zijn, is het lastig om ze zelf te vangen. Daarom raden wij aan om de vlooien professioneel te laten bestrijden door onze specialisten in Limburg. Door middel van een passende bestrijdingstechniek zorgen we voor een langdurige oplossing en voorkomen we dat de insecten terugkomen. Wanneer u ons inschakelt voor vlooienbestrijding komen we eerst bij u in Limburg langs voor een inspectie. We bekijken de situatie en stellen een plan van aanpak op. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het professioneel bestrijden van vlooien in uw woning in Limburg.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak direct een afspraak!

Naast het professioneel bestrijden van vlooien kunt u bij ons in Limburg ook terecht voor ander soort ongediertebestrijding. Heeft u bijvoorbeeld last van muizen of bedwantsen? Ook dan komen we graag bij u langs! Maak direct een afspraak door te bellen naar 045 – 527 25 51. Heeft u vooraf nog vragen over vlooienbestrijding door ons in Limburg? Ook dan bereikt u onze specialisten in Brunssum op deze manier. 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.