Verwijderen wespennest kosten

Zoekt u een goed adres voor het verwijderen van een wespennest en wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan snel contact op met Houben Ongediertebestrijding. Onze diensten bestaan uit de preventie, het weren en het bestrijden van al uw dierplagen. Wij inspecteren, signaleren, bestrijden en rapporteren. Plaagdieren worden snel en doeltreffend geweerd en bestreden met moderne bestrijdingsmethoden- en middelen.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Verwijderen wespennest kosten

Verwijderen wespennest: werkwijze en kosten

Heeft u last van wespen in uw directe omgeving? Zoekt u een deskundig adres voor de verwijdering van het wespennest, maar bent u bang voor de kosten? In Limburg voeren we een gratis inspectie uit. Zakelijke klanten krijgen van ons daarnaast ook een kosteloos plan van aanpak. Het zelf bestrijden van een wespennest kan zeer gevaarlijk zijn. De wespen in het nest voelen zich bedreigd en kunnen agressief worden. Laat het wespennest daarom bestrijden door professionals, om het risico op steken te beperken. Voor de bestrijding van insecten zijn er meerdere behandelingstechnieken mogelijk. We komen langs voor een inspectie en bespreken daarna met u de beste methode voor het verwijderen van het wespennest en de kosten hiervan.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Bel voor advies of een afspraak

Voor meer advies of voor een bezoek van een van onze specialisten kunt u ons bellen op 045 – 527 25 51. We geven u graag meer uitleg over onze werkwijze omtrent het verwijderen van een wespennest en de kosten hiervan. Daarnaast staan we ook voor u klaar bij de bestrijding van andere insecten, zoals de boktor.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.