Rookdetectie van het riool

Omdat kleine scheurtjes in het rioolstelsel meestal niet goed met het blote oog zijn op te sporen, kan het verstandig zijn om uw riolering te laten controleren op gaten en scheuren door middel van rookdetectie. Het uitvoeren van een goede rookdetectie vereist vakmanschap, aangezien rioleringen zich meestal ondergronds bevinden of op andere moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren. Met behulp van regelbare rookmachines worden zelfs de kleinste lekkages opgespoord.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Rookdetectie van het riool

Laat een inspectie aan het riool uitvoeren met rookdetectie

Deze vorm van lekdetectie vindt plaats door de uitgangen van het riool af te sluiten en deze te vullen met dikke, milieuvriendelijke rook. Dit resulteert in een nauwkeurige inspectie van het riool. Met behulp van deze effectieve methode wordt eenvoudig de exacte plaats van de lekkage én de oorzaak gevonden, zoals gaten of scheuren in de rioolbuis. Door middel van rookdetectie wordt eventueel ook de oorzaak van stankoverlast vanuit het riool gevonden. Daar waar de milieuvriendelijke rook tevoorschijn komt, bevindt zich namelijk het rioolprobleem in uw woning of bedrijf.

Zo gaan wij te werk.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Ook bij overlast door ratten

Ook wanneer u last heeft van ratten, is rookdetectie in het riool een goede manier om de problemen te vinden. Bruine ratten dringen zich vaak een woonhuis of ander object binnen, doordat er ergens  in het betreffende rioolstelsel een breuk zit. Door een bouwkundige rioolbreuk kunnen de bruine ratten uw huis of bedrijf binnen dringen. Wij kunnen uw riool met rook inspecteren en meteen ook de ratten op een professionele manier bestrijden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neemt u contact op met Houben Ongediertebestrijding voor een professionele en effectieve rookdetectie in het riool door te bellen naar 045 – 527 25 51. Natuurlijk bent u ook welkom om alleen wat extra informatie aan te vragen, bijvoorbeeld over preventieve ongediertebestrijding. Wij zijn u graag van dienst. 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.