Rookdetectie van het riool bij uw pand in Limburg

Kleine scheurtjes in het riool zij meestal niet met het blote oog op te sporen en daarom is het verstandig om door middel van rookdetectie uw riolering te laten controleren door onze specialisten in Limburg. Het uitvoeren van een goede rookdetectie vereist vakmanschap. Rioleringen bevinden zich namelijk meestal ondergronds of op andere moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren. Met behulp van regelbare rookmachines worden zelfs de kleinste lekkages opgespoord.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Rookdetectie van het riool

Laat een inspectie aan het riool uitvoeren met rookdetectie bij u in Limburg

Deze vorm van lekdetectie vindt plaats door de uitgangen van het riool af te sluiten en deze te vullen met dikke, milieuvriendelijke rook. Dit resulteert in een nauwkeurige inspectie van het riool. Met behulp van deze effectieve methode wordt eenvoudig de exacte plaats van de lekkage én de oorzaak gevonden. Daar waar de milieuvriendelijke rook tevoorschijn komt, bevinden zich gaten of scheuren in de rioolbuis. Op deze manier kunnen we met rookdetectie het probleem achterhalen in het riool van uw woning of bedrijfspand in Limburg.

Zo gaan wij te werk.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Ook bij overlast door ratten

Ook wanneer u last heeft van ratten of andere plaagdieren, is rookdetectie in het riool bij uw pand in Limburg een goede manier om het probleem te achterhalen. Bruine ratten dringen zich vaak een woonhuis of ander pand binnen via een breuk in het rioolstelsel. Onze specialisten uit Brunssum kunnen uw riool met rook inspecteren en direct rattenbestrijding in Limburg uitvoeren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u ook rookdetectie inzetten om het probleem in het riool bij uw pand in Limburg te achterhalen? Dan helpt Houben Ongediertebestrijding in Brunssum u verder! Bel ons via 045 – 527 25 51 voor meer informatie over de mogelijkheden. Daarnaast vertellen we u ook graag meer over onze andere diensten. Heeft u bijvoorbeeld last van wespen of wilt u vlooien laten bestrijden? Neem ook dan contact met ons op!

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding