Rattenbestrijding in Limburg

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professionele rattenbestrijding verzorgt in Limburg? Zoek dan niet verder! Houben Ongediertebestrijding in Brunssum helpt u graag. We hebben jarenlange ervaring in deze branche en ook al vele ratten en andere knaagdieren bestreden. Over de afgelopen jaren hebben we daarnaast veel kennis opgedaan over ongediertebestrijding volgens de geldende wet- en regelgeving. U bent bij ons dan ook verzekerd van dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Rattenbestrijding Limburg

Verschillende bestrijdingstechnieken voor rattenbestrijding in Limburg

Wanneer u veel last heeft van ratten komen we bij u langs voor een inspectie. We inspecteren uw pand en bekijken de huidige situatie. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op en kiezen we een geschikte bestrijdingstechniek. Voor rattenbestrijding in Limburg kunnen we namelijk verschillende technieken gebruiken:

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

  • Het op een veilige manier uitzetten van lokdozen met een bestrijdingsmiddel en/of lokaas
  • Het plaatsen van vangkooien
  • Het plaatsen van vangklemmen

Welke manier we ook kiezen, we werken altijd volgens de geldende hygiënecodes. Deze codes zijn vastgesteld in de IPM-, BRC- en HACCP-normering.

Schakel ons in voor professionele ongediertebestrijding

Bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum werken we zowel voor particulieren als bedrijven. Voor rattenbestrijding zijn we al bij vele woningen en bedrijfspanden in Limburg langsgegaan. Of u nu in gemeente Sittard-Geleen woont of ergens anders in de provincie, wij helpen u verder! Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor ongediertepreventie voor bedrijven in Limburg? Bel ons dan op 045 – 527 25 51 of vul het contactformulier in.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.