Rattenbestrijding kosten

Ben u op zoek naar een adres voor effectieve rattenbestrijding maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact op met Houben Ongediertebestrijding. Met onze ervaring van ruim veertig jaar kunt u bij ons rekenen op een goede rattenbestrijding of muizenbestrijding tegen relatief lage kosten.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Rattenbestrijding kosten

Rattenbestrijding tegen relatief lage kosten in Brunssum 

Muizen en ratten zijn de meest vervelende beesten die u in uw woning kan hebben. Ze een verspreiden niet alleen een penetrante geur, maar kunnen bovendien aan de bekabeling knagen en daardoor kortsluiting of zelfs brand veroorzaken. Als u problemen heeft met knaagdieren zoals ratten, muizen of mollen is onze rattenbestrijding of muizenbestrijding snel en effectief tegen relatief lage kosten.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Onze technieken en werkwijze

Deze knaagdieren kunnen we met meerdere technieken bestrijden:

  • Het veilig uitzetten van lokdozen met een bestrijdingsmiddel en/of lokaas
  • Het signaleren van knaagdieren volgens IPM-, BRC- of HACCP normering
  • Het plaatsen van vangklemmen
  • Het plaatsen van vangkooien

Deze verschillende technieken van rattenbestrijding en muizenbestrijding hebben verschillende kosten. Neemt u daarom contact met ons op voor een verdere toelichting.

Dierplaagbeheersing en meer

We bestrijden niet alleen ongedierte in Brunssum, maar geven ook advies en voorkomen nieuwe ongenode gasten. Dit noemen we ook wel dierplaagbeheersing. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de verwijdering van wespennesten. Of voor het bestrijden van de houtworm. We komen eerst bij u langs om een gedegen inspectie uit te voeren. Hierna overleggen we de manier van rattenbestrijding of muizenbestrijding en wat de kosten hiervan voor u zullen zijn.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.