Ongedierte­bestrijding 2.0 met Pestscan van Houben

PestScan is ons digitale logboek voor onze zakelijke klanten, met vele mogelijkheden! Met PestScan kunnen gegevens worden snel ingevoerd tijdens een controle. De data worden automatisch verwerkt. U als klant kunt het digitaal logboek binnen enkele minuten na ons bezoek al inzien.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Pestscan

Digitaal logboek

Het logboek bevat onder andere bezoekrapporten, tabellen, waarnemingen, weringsadviezen en een grote hoeveelheid grafieken en kristalheldere trendanalyses. In de digitale omgeving worden bovendien contracten, certificaten en diploma’s gedeponeerd. Het adres staat in de inloggegevens die we u zullen overdragen.

De zwakke plekken van uw bedrijf

Interactieve plattegronden laten direct zien waar de druk bij uw organisatie ligt. Door middel van periodieke monitoring brengt u probleemgebieden met gemak in kaart. Zo houdt u de situatie in een oogopslag in de gaten. Eventuele acties baseert u op gegronde kennis.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Inspecteren en rapporteren op een hoger niveau

Hoe het werkt. Wij bezoeken uw bedrijf voor een kennismaking. We maken dan een inventarisatie van de risicoplekken. Deze registreren we in PestScan. We bekijken wat er verder nodig is om uw bedrijf vrij van ongedierte te houden.

Periodieke controles

Tijdens de periodieke controles checken we alle digitaal aangegeven punten. We maken dan opnieuw meldingen van zwakke plekken, zoals een open gat in de muur of een kapotte deur. Ook maken we hier foto’s van. Deze zijn terug te vinden in het logboek.

Direct op de hoogte

Nadat de controles zijn uitgevoerd zet uw contactpersoon een digitale handtekening. De werkbon en het ingevulde logboek worden dan direct verstuurd.

Optimale controle met ons digitaal logboek

PestScan registreert rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet precies waar welke vliegenlampen, insectendetectiepunten of lokdozen staan en hoeveel er bijvoorbeeld het lokaas is gegeten. Zo houdt u controle, en verandert uw bedrijf of organisatie in een onneembaar fort voor ongedierte.

Altijd op de hoogte

Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is altijd toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u afnemers en auditors toegang geven tot uw digitale logboek, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Zij gingen u voor!

Jeroen Schoonbrood

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde.
Wij zijn bezig om een oude boerderij uit 1868 te verbouwen helaas bleek in een aantal balken boktor
te zitten. Dhr. Houben heeft dit vakkundig behandeld.

De communicatie is ook uitstekend, er bestond een mogelijkheid dat onze 1e afspraak verplaatst moet
worden. Dit werd al week van tevoren gemeld deden meer bedrijven dit maar! Ook afspraak is
afspraak iets wat nodig is met ons project!
Ik kan Houben Ongediertebestrijding dan ook 100% aanraden.

Ferry Varga

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid

Goede service in de ochtend gebeld was haast bij en ze hebben me in de namiddag nog geholpen
met mijn wespennest! Na een paar uur was het al minder druk met wespen en kon ik mijn dak
bedekken! Super bedankt!

Service: Bestrijding van horzels en wespen

Zo gaan wij te werk.

Houben Ongediertebestrijding