kent u ons al?

 

Ook al heeft u ons liever niet op bezoek, we stellen ons toch graag even voor. Houben Ongediertebestrijding is namelijk van oorsprong een familiebedrijf dat al 40 jaar actief is in heel Limburg en deels in Brabant. We zijn een jong, dynamisch en sterk bedrijf met kennis en jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Over-ons

De ongediertebestrijder in Limburg

We werken met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Ongediertebestrijding is een vast onderdeel van de moderne bedrijfsvoering geworden. Dit komt onder meer door steeds strengere wetgeving op het gebied van hygiëne (HACCP).

 

Ons doel

Onze diensten bestaan uit preventie, weren en bestrijden van al uw dierplagen. Houben inspecteert, signaleert, bestrijdt en rapporteert. 

Plaagdieren worden snel en doeltreffend geweerd en bestreden met moderne bestrijdingsmethoden- en middelen. 

Bescherm uw bedrijfssituatie samen met ervaren vakmensen. Ons IRS-systeem (Inspectie-Rapportage-Systeem) rapporteert constateringen en zorgen ervoor dat problemen in een vroeg stadium ontdekt of voorkomen kunnen worden. We werken in opdracht van bedrijven, verenigingen, instellingen, gemeentes en uiteraard ook particulieren.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding