bestrijden knaagdieren limburg
Kent u ons al?

Over Houben Ongediertebestrijding

Ook al heeft u ons liever niet op bezoek, we stellen ons toch graag even voor. Houben Ongediertebestrijding is namelijk van oorsprong een familiebedrijf dat al 40 jaar actief is in heel Limburg en deels in Brabant. We zijn een jong, dynamisch en sterk bedrijf met kennis en jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte. 

De ongediertebestrijder in Limburg

We werken met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Ongediertebestrijding is een vast onderdeel van de moderne bedrijfsvoering geworden. Dit komt onder meer door steeds strengere wetgeving op het gebied van hygiëne (HACCP).

Ons doel
Onze diensten bestaan uit preventie, weren en bestrijden van al uw dierplagen. Houben inspecteert, signaleert, bestrijdt en rapporteert. 

Plaagdieren worden snel en doeltreffend geweerd en bestreden met moderne bestrijdingsmethoden- en middelen. 

Bescherm uw bedrijfssituatie samen met ervaren vakmensen. Ons IRS-systeem (Inspectie-Rapportage-Systeem) rapporteert constateringen en zorgen ervoor dat problemen in een vroeg stadium ontdekt of voorkomen kunnen worden. We werken in opdracht van bedrijven, verenigingen, instellingen, gemeentes en uiteraard ook particulieren.

Rob de Geus van het bekende tv-programma De Smaakpolitie wordt helemaal vrolijk van de producten van Houben Ongediertebestrijding.

Rob de Geus van het bekende tv-programma De Smaakpolitie wordt helemaal vrolijk van de producten van Houben Ongediertebestrijding.