Ongediertebestrijding in Weert

Wij verzorgen ongediertebestrijding door heel Limburg, waaronder in Weert. Houben Ongediertebestrijding in Brunssum heeft meer dan 40 jaar ervaring in deze branche. Over de afgelopen jaren hebben we al vele particulieren en bedrijven van ongedierte afgeholpen. We werken op een veilige en adequate manier en nemen de geldende wet- en regelgeving en hygiënecodes in acht. U profiteert bij ons van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een voordelige prijs.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding Weert

Voor wat voor soort ongediertebestrijding schakelt u ons in voor uw pand in Weert?

Heeft u last van knaagdieren, insecten of ander soort plaagdieren? Met ongediertebestrijding zorgen we voor een snelle oplossing voor uw pand in Weert. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Plaagdieren zijn erg vervelend en zorgen voor aantasting van uw woning of bedrijfspand. Zo boort een houtwormkever zich al etend door uw houten balken en knagen muizen aan uw bekabeling. Wanneer u onze specialisten uit Brunssum inschakelt voor ongediertebestrijding bij uw pand in Weert, komen we zo snel mogelijk bij u langs om verdere aantasting te voorkomen. We houden een inspectie en stellen een plan van aanpak op. Ook zorgen we voor ongediertepreventie, zodat de plaagdieren na het bestrijden niet meer terugkomen.

Bel ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw pand in Weert kunnen betekenen op het gebied van ongediertebestrijding? Neem dan contact met ons op via 045 – 527 25 51. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en plannen indien gewenst direct een afspraak met u in.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.