Ongediertebestrijding in gemeente Sittard-Geleen

Voor ongediertebestrijding in gemeente Sittard-Geleen zit u bij ons helemaal goed! Houben Ongediertebestrijding in Brunssum is werkzaam in heel Limburg en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u in uw woning of bedrijfspand last van knaagdieren, insecten of andere plaagdieren? Dan helpen wij u verder! Wij zorgen voor een snelle en adequate oplossing waar u niet de hoofdprijs voor betaalt. Onze dienstverlening is van hoogwaardige kwaliteit en u profiteert dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding Sittard-Geleen

Ongediertebestrijding voor verschillende soorten plaagdieren in gemeente Sittard-Geleen

Bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum bestrijden we verschillende soorten plaagdieren. Denk hierbij onder andere aan vlooien, mollen en houtworm. Aan de hand van een inspectie bij uw woning of bedrijfspand stellen we een plan van aanpak op. Zo bepalen we de juiste techniek voor ongediertebestrijding bij uw pand in gemeente Sittard-Geleen en gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We werken altijd volgens de geldende wet- en regelgeving en nemen de hygiënecodes in acht. Naast dat u ons inschakelt voor ongediertebestrijding in Sittard-Geleen, zijn we ook werkzaam in onder andere Maastricht en Weert.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak direct een afspraak voor een inspectie

Maak direct een afspraak voor ongediertebestrijding bij u in gemeente Sittard-Geleen. Dan komen we bij u langs voor een inspectie. Heeft u nog vragen? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. U bereikt ons via 045 – 527 25 51. Wij helpen u graag verder!

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.