Ongediertebestrijding in Roermond

Van wat voor soort ongedierte u ook last heeft, wij zorgen voor ongediertebestrijding op maat voor uw pand in Roermond. Dit betekent dat we bij u langskomen voor een grondige inspectie en op basis daarvan een plan van aanpak opstellen. Voor elk soort ongedierte gebruiken we verschillende bestrijdingstechnieken. We geven u dan ook graag advies over welk techniek in uw situatie het meest geschikt is. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een voordelige, snelle en adequate oplossing en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding Roermond

Ongediertebestrijding voor particulieren en bedrijven in Roermond

Bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum werken we zowel voor particulieren als bedrijven door heel Limburg, waaronder in Roermond en regio. Heeft u bijvoorbeeld last van een wespennest bij bedrijfspand? Of wilt u boktorren laten bestrijden bij uw woning? Wij staan voor u klaar! Door onze jarenlange ervaring en kennis gaan we altijd zorgvuldig te werk en klaren we de klus zo snel mogelijk. Naast dat u ons inschakelt voor ongediertebestrijding in Roermond, zijn we ook werkzaam in onder andere gemeente Sittard-Geleen en Maastricht.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Ontdek de mogelijkheden voor het bestrijden van ongedierte

Tijdens ongediertebestrijding bij uw pand in Roermond werken we volgens de geldende wet- en regelgeving en nemen we de hygiënecodes in acht. Wilt u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Bel onze specialisten in Brunssum via 045 – 527 25 51 of vul ons contactformulier in.

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.