Ongediertebestrijding in Maastricht

Het beste adres voor ongediertebestrijding in regio Maastricht is Houben Ongediertebestrijding in Brunssum. We zijn een familiebedrijf dat al 40 jaar gespecialiseerd is in het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren. We werken met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. U profiteert bij ons dan ook van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding Maastricht

Wat u kunt verwachten van onze ongediertebestrijding in regio Maastricht

Onze diensten in Maastricht en omgeving bestaan uit het weren en bestrijden van dierplagen, maar ook uit preventieve ongediertebestrijding. We inspecteren de ruimte, signaleren waar de plaagdieren zich bevinden en bestrijden de beesten met moderne bestrijdingsmethoden en -middelen. Dit doen we volgens de geldende wet- en regelgeving en hygiënecodes. U schakelt ons niet alleen in voor ongediertebestrijding in Maastricht, maar we zijn ook werkzaam in onder andere Sittard-Geleen en de rest van Limburg.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Onze professionele en discrete werkwijze

Ons IRS-systeem (Inspectie Rapportage Systeem) rapporteert constateringen en zorgt ervoor dat problemen in een vroeg stadium ontdekt of voorkomen worden. We voeren ongediertebestrijding uit voor bedrijven, verenigingen, instellingen, gemeentes en uiteraard ook particulieren in onder andere Maastricht. Tegelijkertijd werken we aan ongediertepreventie, zodat u in de toekomst geen last meer heeft van bijvoorbeeld vervelende houtwormen, ratten of mollen. We komen eerst bij u langs om een inspectie uit te voeren, waarna we in overleg de behandeling bepalen. Wij bezoeken al onze klanten op een discrete manier. Onze bedrijfswagens zijn namelijk in het geheel vrij van belettering en afbeeldingen. Voor professionele ongediertebestrijding in regio Maastricht rekent u op ons!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over ongediertebestrijding voor uw bedrijf of woning in Maastricht? Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op via 045 – 527 25 51 of vul ons contactformulier in.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.