Ongediertebestrijding Limburg

Het beste adres voor ongediertebestrijding in Maastricht en de rest van Limburg is Houben Ongediertebestrijding in Brunssum. We zijn een familiebedrijf dat al veertig jaar gespecialiseerd is in ongediertebestrijding in onder andere Maastricht. We werken met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed verlopende ongediertebestrijding bij uw woning of bedrijf in Limburg.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding Limburg

De beste ongediertebestrijding in Limburg

Onze diensten bestaan uit preventie, weren en bestrijden van al uw dierplagen. Houben Ongediertebestrijding inspecteert, signaleert, bestrijdt en rapporteert. Ongedierte wordt snel en doeltreffend geweerd en bestreden met moderne bestrijdingsmethoden- en middelen. U kunt ons benaderen voor ongediertebestrijding in Maastricht, maar we hebben ook punten in Brunssum, Sittard-Geleen, Weert en Roermond. Voor effectieve ongediertebestrijding in de provincie Limburg bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn HACCP, S.V.O en E.V.M. gecertifieerd.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Onze professionele en discrete werkwijze

Ons IRS-systeem (Inspectie-Rapportage-Systeem) rapporteert constateringen en zorgt ervoor dat problemen in een vroeg stadium ontdekt of voorkomen kunnen worden. We werken in opdracht van bedrijven, verenigingen, instellingen, gemeentes en uiteraard ook particulieren. We doen dus niet alleen aan ongediertebestrijding in bijvoorbeeld uw bedrijf in Maastricht. Tegelijkertijd werken we ook aan ongediertepreventie, zodat u in de toekomst geen last meer heeft van vervelende houtwormen, ratten of mollen. We komen eerst bij u langs om een inspectie uit te voeren, waarna we in overleg de behandeling bepalen. Wij bezoeken al onze cliënten op een discrete manier. Onze vernieuwde bedrijfswagens zijn namelijk in het geheel vrij van belettering en afbeeldingen. Voor een professionele ongediertebestrijding in Limburg kunt u zeker op ons rekenen.

Meer informatie over onze methodes

Wilt u meer informatie over onze methodes voor ongediertebestrijding voor uw bedrijf of woning in Maastricht en andere delen van Limburg? Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via 045 – 527 25 51. We leggen het u graag allemaal duidelijk uit.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.