Ongediertebestrijding voor bedrijven in Limburg

Bent u op zoek naar professionele ongediertebestrijding voor bedrijven in Limburg? Zoek dan niet verder, want bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum zit u helemaal goed. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met veel kennis over het bestrijden van ongedierte. Daarom zijn wij de juiste partner voor ongediertebestrijding voor bedrijven in Limburg.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding bedrijven Limburg

Professionele en effectieve ongediertebestrijding voor bedrijven in Limburg

Bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum werken we met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Tegenwoordig is ongediertebestrijding een vast onderdeel van de moderne bedrijfsvoering. Dit komt onder meer door steeds strengere wetgeving op het gebied van hygiëne (HACCP). Wij werken uiteraard volgens deze normen. In Limburg voeren we een gratis inspectie uit en bedrijven krijgen daarnaast ook een kosteloos plan van aanpak voor ongediertebestrijding.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over onze ongediertebestrijding voor bedrijven in Limburg of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 045 – 527 25 51. Of u ons nu inschakelt om insecten te laten bestrijden of andere diensten, zoals muizenbestrjiding en rattenbestrijding in Limburg; wij staan voor u klaar! Wij bezoeken uw bedrijf graag en helpen u van uw ongedierte af. 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.