Ongediertebestrijding bedrijven

Bent u op zoek naar professionele ongediertebestrijding voor bedrijven? Zoek dan niet verder en neem snel contact op met Houben Ongediertebestrijding.  We zijn een jong, dynamisch en sterk bedrijf met kennis en hebben al veertig jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte. Daarom zijn wij de juiste partner voor ongediertebestrijding voor bedrijven.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongediertebestrijding bedrijven

Professionele en effectieve ongediertebestrijding voor bedrijven

We werken met vakmensen, zoals een bestrijdingstechnicus en een bestrijdingsdeskundige. Tegenwoordig is ongediertebestrijding een vast onderdeel van de moderne bedrijfsvoering. Dit komt onder meer door steeds strengere wetgeving op het gebied van hygiëne (HACCP). Wij werken uiteraard volgens deze normen. In Brunssum voeren we een gratis inspectie uit. Zakelijke klanten krijgen van ons naast een gratis inspectie ook een kosteloos plan van aanpak.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze ongediertebestrijding voor bedrijven of wilt u meteen een afspraak maken? Wij staan voor u klaar! Het maakt niet uit of u insecten wilt laten bestrijden of ander ongedierte als ratten en muizen. Wij nemen al uw ongediertebestrijding van u over. Is uw gebouw erg vochtig en zijn er hardnekkige zwammen ontstaan? Ook dan helpen wij u bij de bestrijding hiervan. Neem contact met ons op via 045 – 527 25 51.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.