Ongedierte weren bij uw bedrijf in Limburg

Wanneer u last heeft van ongedierte kunt u dit het best laten weren door een professioneel bedrijf uit Limburg. Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum staat graag voor u klaar. We zijn een familiebedrijf met een specialisatie in het bestrijden van plaagdieren. Omdat we inmiddels meer dan veertig jaar ervaring hebben, kunt u bij ons rekenen op kwalitatieve dienstverlening. We helpen niet alleen particulieren bij het weren van ongedierte, maar komen ook graag langs bij uw bedrijf. Of u nu over een kantorenpand beschikt, of de eigenaar bent van een horecazaak of verenigingsgebouw; elk bedrijf uit Limburg kan ons inschakelen voor het weren van ongedierte.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongedierte weren bedrijf Limburg

Ongedierte weren en weghouden bij uw bedrijf in Limburg

Naast dat u ons inschakelt voor de bestrijding van ongedierte, zoals voor muizenbestrijding, voeren we ook graag ongediertepreventie uit voor bedrijven in heel Limburg. U wilt natuurlijk niet dat de muizen weer terugkomen nadat we ze geweerd hebben. Hetzelfde geldt voor andere plaagdieren, zoals houtworm, ratten, wespen en bedwantsen. Onze vakmensen nemen ongediertepreventie daarom erg serieus en hebben op die manier al veel kunnen betekenen voor diverse bedrijven in Limburg. Waar in Limburg uw bedrijf zich ook bevindt, wij zijn u graag van dienst. Zo komen we gerust voor ongediertebestrijding naar Maastricht, maar ook naar bijvoorbeeld Roermond.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak een afspraak met onze vakmensen

Bedrijven die onze vakmensen uit Limburg inschakelen voor ongediertebestrijding en ongediertepreventie ontvangen van ons een op maat gemaakte offerte voor de te verrichten werkzaamheden. Allereerst komen we langs bij uw bedrijf om de situatie te beoordelen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op dat volledig is afgestemd op uw situatie en wensen. Heeft u nog vragen over ongediertebestrijding of ongediertepreventie voor bedrijven of wilt u een afspraak maken met onze vakmensen uit Limburg? Bel dan naar 045 – 527 25 51 of vul ons contactformulier in.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding