Ongedierte Preventieplan.

Ongedierte voorkomen is beter dan het bestrijden ervan.

 

Altijd en overal kunnen inzien wat de situatie is met betrekking tot de stand van ongedierte, zowel binnen – als buitenom uw object.
Met ons Plan van aanpak (PVA) en een plaagdier risico inventarisatie (PRI) kunnen we alvorens bepaalde risico’s in beeld brengen, de risico’s reduceren of zelfs in het geheel oplossen.
Met dit door ons samengestelde abonnement is uw object goed beschermd.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Bedrijfshygiëne

Is ongediertepreventie verplicht?

In meerdere branches is dit inderdaad verplicht.

Met namen de voedselindustrie, maar ook aanverwante bedrijven zoals de verpakkings-, transport- en opslagindustrie. En bij bedrijven die te maken hebben met o.a. de HACCP normeringen of andere auditerende organisaties.

Maar ook bij bedrijven waar het niet verplicht is, kan het wenselijk zijn dat er een preventie plan actief is, want ook hier geld de regel; Ongedierte voorkomen is beter dan het bestrijden ervan.

Neem anders eens contact met ons op om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Telefoon 045 – 5272551

 

Wij zijn werkzaam in heel Limburg.

Zo gaan wij te werk.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Ja, ik wil ook bescherming

Neemt u contact met ons op? Dan zullen we eerst een vrijblijvend bezoek brengen. Als we tot een akkoord komen, zullen we voor uw bedrijf een plan van aanpak opstellen. U krijgt van ons ook een – al dan niet uitgebreid – logboek. Ook het logboek is opgesteld naar de risicofactor waar uw bedrijf onder valt. Tijdens de periodieke controles verwerken we alle bevindingen in het logboek. 

Pak-het-voordeel

Voor bedrijven hebben we voordelige pakketten samengesteld. In de meeste gevallen is dit een eenjarig contract. Bij meerdere jarige contracten kunt u van ons nog een extra korting verwachten. Per jaar komen we gemiddeld 8 keer bij uw onderneming op bezoek. Tijdens dit bezoek voeren we een complete inspectie en behandeling uit. Uiteraard is alles bespreekbaar en staat uw wens bij ons voorop.

Weringen

U vraagt Houben Ongediertebestrijding ook voor het weren van: steenmarters, ratten, muizen, vogels en insecten. We dichten uw woning of gebouw zowel buitenom als binnenin. We maken alles dicht vanaf grondniveau tot en met de nok van het dak. Van het plaatsen van bolroosters tot het afkitten van gaten en kieren.

Kwaliteitsnormen

In de voedingsindustrie gelden tal van hygiënecodes en normeringen. Met ons als partner, garanderen wij u, dat uw onderneming aan de voor u gestelde normering voldoet.

Wij werken volgens de standaard, HACCP norm, maar ook de BRC, IPM of andere hogere normeringen. Als uw bedrijf een intern reglement heeft, dan zullen we dit aanhouden.

We zijn altijd op de hoogte van wisselende wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daar hoeft u zelf niet meer op te letten.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding