Ongedierte preventie

 

Voor een goede ongediertepreventie bent u bij Houden Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij zijn al veertig jaar gespecialiseerd in het bestrijden en preventief weren van alle soorten ongedierte. Of u nu last heeft van insecten, muizen or ratten, marters of mollen, wij kunnen u prima helpen met preventieve ongediertebestrijding.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Ongedierte preventie

Wat is ongedierte preventie?

Onder ongediertepreventie vallen alle preventieve maatregelen die genomen kunnen worden om geen of zo min mogelijk aan ongediertebestrijding te hoeven doen in Brunssum . We bestrijden dus niet alleen ongedierte, maar geven ook advies over maatregelen die u moet nemen voor het voorkomen van nieuwe ongenode gasten. Alleen dan is er sprake van een juiste ongedierte preventie. Uiteraard helpen we u hierbij!

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Wij helpen u graag met preventieve ongediertebestrijding

We werken voor bedrijven en particulieren, volgens onder andere de HACCP-norm. Als u last heeft van ongedierte, lossen we deze overlast graag voor u op. Daarnaast denken we ook gelijk met u mee om ongedierte voortaan te weren uit uw woning of bedrijfs- en productieruimten. Op deze manier verlossen wij u structureel van bijvoorbeeld muizen, ratten, vliegen, schadelijke insecten en overige dierlijke overlast. Zelfs voor de bestrijding van zwammen kunt u bij ons terecht.

Bel ons snel en maak een afspraak

Wilt u meer informatie over preventieve ongediertebestrijding of heeft u al last van ongedierte en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Het maakt niet uit of u nu wordt lastiggevallen door wespen of marters. We helpen u graag en voorkomen bovendien dat ongedierte terugkomt. Neemt u hiervoor contact met ons op via 045 – 527 25 51. Wij staan voor u klaar!

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.