Muizenbestrijding in Limburg

Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum verzorgt muizenbestrijding door heel Limburg. Het is erg vervelend als u last heeft van muizen in uw woning. Zo komt het voor dat de beesten aan de bekabeling knagen, waardoor er kortsluiting of zelfs brand kan ontstaan. Wij helpen u graag om dit te voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en kennis komen wij met een snelle en adequate oplossing voor uw probleem.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Muizenbestrijding Limburg

Diverse technieken voor muizenbestrijding in Limburg

Wanneer u onze specialisten uit Brunssum in Limburg inschakelt voor muizenbestrijding, kunnen we meerdere technieken gebruiken. Zo is het mogelijk om lokdozen uit te zetten met een bestrijdingsmiddel of lokaas. Ook het plaatsen van vangklemmen of vangkooien is een goede optie. Welke vorm van muizenbestrijding we voor uw pand in Limburg ook inzetten, we werken altijd volgens de IPM-, BRC- en HACCP-normering. In deze normeringen zijn wet- en regelgeving vastgelegd over diverse hygiënecodes.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak een afspraak voor een inspectie

Heeft u interesse in muizenbestrijding voor uw woning of bedrijfspand in Limburg? Dan komen we bij u langs voor een inspectie. Vervolgens bepalen we welke bestrijdingstechniek geschikt is en stellen we een plan van aanpak op. Heeft u naast muizen ook last van ratten of andere knaagdieren? Ook dan helpen we u verder met rattenbestrijding in Limburg! Maak direct een afspraak door te bellen naar 045 – 527 25 51.

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.