Kosten houtworm bestrijden

Wilt u meer informatie over de kosten die het houtworm laten bestrijden met zich meebrengen? Voor het bestrijden van ongedierte kunt u het beste Houben Ongediertebestrijding inschakelen. Wij onderscheiden ons van andere ongediertebestrijders op het gebied van deskundigheid en techniek. We bestrijden niet alleen ongedierte, maar geven ook advies en voorkomen nieuwe ongenode gasten.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Kosten houtworm bestrijden

Voor de kosten hoeft u houtworm bestrijden niet te laten in Brunssum 

Heeft u last van aantasting door de houtworm of ander ongedierte? Wilt u een effectieve houtwormbestrijding maar bent u bang voor de kosten? In Limburg voeren we een gratis inspectie uit. Zakelijke klanten krijgen van ons naast een gratis inspectie ook een kosteloos plan van aanpak. Zo krijgt u een deskundige houtwormbestrijding tegen de laagst mogelijke kosten.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Wij doen aan houtconservering

Onder houtconservering verstaan we het in stand houden van houten delen die zijn aangetast door houtworm. Dankzij onze kennis, moderne technieken en ervaring kunnen we aangetaste delen restaureren. Hierdoor hoeft u muurplaten, draagbalken, spanten en nokbalken die aangetast zijn niet direct te vervangen. Op deze manier bespaart u aanzienlijk in de kosten van het bestrijden van de houtworm.

Houtwormbestrijding kosten in Brunssum 

Wilt u meer informatie over de kosten van houtwormbestrijding en onze professionele aanpak? We zijn al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het bestrijden, weren en voorkomen van insecten en ander ongedierte. Bel ons snel voor meer informatie of een afspraak op 045 – 527 25 51. Wij bezoeken al onze cliënten op een discrete manier met onze vernieuwde bedrijfswagens. Deze zijn in het geheel vrij van belettering en afbeeldingen in Brunssum .

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.