Insecten bestrijden

Houben Ongediertebestrijding is van oorsprong een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in insecten bestrijden en het weren ervan. We werken voor bedrijven en particulieren, volgens onder andere de HACCP-norm. Wij zijn een servicegericht en ambitieus bedrijf dat toegewijd is aan de bestrijding van insecten. Bovendien is ons personeel gediplomeerd op hoog niveau. Dat ziet u terug in onze service en de kwaliteit van onze diensten.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Insecten bestrijden

Wij helpen u graag met het insecten bestrijden in Brunssum 

Wilt u met spoed insecten laten bestrijden? Dan maken we een afspraak met u voor een inspectie en inventarisatie. Tijdens de inspectie stelt onze dierplaagdeskundige een professioneel bestrijdingsplan op. Aan de hand van dit plan werken we professioneel, snel en efficiënt in Brunssum. Zo blijft eventuele schade beperkt en zullen dierplagen tot het verleden behoren. De vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden en producten staan garant voor een effectieve oplossing. U kunt ons dus met een gerust hart inschakelen om insecten te laten bestrijden.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Discreet en voordelig

Wij bezoeken al onze cliënten op een discrete manier. Onze vernieuwde bedrijfswagens zijn in het geheel vrij van belettering en afbeeldingen. Heeft u last van aantasting door de gewone houtwormkever of huisboktor en wilt u deze insecten effectief laten bestrijden? In Limburg voeren we een gratis inspectie uit. Zakelijke klanten krijgen van ons een gratis inspectie en een plan van aanpak. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via 045 – 527 25 51

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.