Insecten laten bestrijden in Limburg

Wilt u insecten laten bestrijden bij uw woning of bedrijfspand in Limburg? Dan zit u bij ons helemaal goed! Houben Ongediertebestrijding in Brunssum is van oorsprong een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in bestrijden en weren van insecten. We werken zowel voor bedrijven als particulieren, volgens onder andere de HACCP-norm. Wij zijn een servicegericht en ambitieus bedrijf dat toegewijd is aan de bestrijding van insecten. Bovendien is ons personeel gediplomeerd op hoog niveau. Dat ziet u terug in onze service en de kwaliteit van onze diensten.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Insecten laten bestrijden Limburg

Wilt u insecten laten bestrijden in Limburg? Wij helpen u graag!

Wilt u met spoed insecten laten bestrijden bij uw woning of bedrijfspand in Limburg? Dan maken we een afspraak met u voor een inspectie en inventarisatie. Tijdens de inspectie stelt onze dierplaagdeskundige een professioneel bestrijdingsplan op. Aan de hand van dit plan werken we professioneel, snel en efficiënt. Zo blijft eventuele schade beperkt en zullen dierplagen tot het verleden behoren. De vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden en -producten staan garant voor een effectieve oplossing. U kunt onze specialisten uit Brunssum met een gerust hart inschakelen om insecten te laten bestrijden in Limburg.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Maak een afspraak voor een inspectie

Maak direct een afspraak voor het laten bestrijden van insecten bij u in Limburg. Woont u bijvoorbeeld in Roermond of Maastricht? Dan komen we bij u langs voor een inspectie en stellen we een plan van aanpak op. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 045 – 527 25 51.

 

Zij gingen u voor!

Sharona Hoekstra

Aenean commodo lorem at neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non pulvinar. Aenean commodo lorem at neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non pulvinar.

Sharona Hoekstra

Aenean commodo lorem at neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non pulvinar. Aenean commodo lorem at neque. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non pulvinar.