Houtwormbestrijding in Limburg

Bent u op zoek naar een specialist in houtwormbestrijding in Limburg? Dan staat Houben Ongediertebestrijding in Brunssum voor u klaar! We helpen u af van knaagdieren, vliegende en kruipende insecten en andere beestjes. Bij al onze diensten gaan we servicegericht en deskundig te werk. Ook wanneer u houtworm wilt laten behandelen en bestrijden bij u in Limburg. Naast bestrijding geven we ook advies en zorgen we ervoor dat het ongedierte niet meer terugkomt. Hierin onderscheiden we ons van andere ongediertebestrijders.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Houtwormbestrijding Limburg

Wij zorgen voor houtwormbestrijding in Limburg en restaureren uw aangetaste hout

Wanneer het hout van uw pand wordt aangetast door houtworm, is het verstandig om dit te laten bestrijden en behandelen door onze specialisten in Limburg. Dankzij onze kennis, ervaring en moderne technieken kunnen wij aangetaste delen hout restaureren. Dit noemen we ook wel houtconservering. Op deze manier hoeft u uw muurplaten, draagbalken, nokbalken en spanten niet direct te vervangen wanneer deze aangetast zijn. Als u merkt dat u last heeft van houtworm in uw pand in Limburg, is het belangrijk dat u ons zo snel mogelijk inschakelt voor het laten behandelen en bestrijden van het ongedierte. Een houtwormkever boort zich namelijk al etend door uw balken, vloeren en andere houten voorwerpen. Hoe langer de houtworm blijft, hoe groter de schade wordt.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Meerdere soorten ongediertebestrijding

Naast houtwormbestrijding kunt u bij ons in Limburg voor nog veel meer diensten terecht. Heeft u bijvoorbeeld last van bedwantsen of wespen? Of wilt u ons juist inschakelen voor het controleren van uw riolering door middel van rookdetectie? Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar! U profiteert bij ons altijd van een voordelige, snelle en adequate oplossing.

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie

Heeft u in uw woning of bedrijfspand in Limburg last van houtworm en wilt u dit laten bestrijden en behandelen? Neem dan contact op met Houben Ongediertebestrijding in Brunssum. U bereikt ons via 045 – 527 25 51 of door het contactformulier in te vullen. Ook wanneer u vragen heeft over houtwormbestrijding door onze specialisten in Limburg, kunt u op deze manier contact met ons opnemen. 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding