Boktor bestrijden

Heeft u last van de boktor en wilt u die laten bestrijden? Neem dan contact op met Houben Ongediertebestrijding als u informatie wilt over het bestrijden van de boktor en de kosten ervan. Wij zijn een deskundig familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het bestrijden, weren en de preventie van alle soorten ongedierte. We werken voor bedrijven en particulieren, volgens onder andere de HACCP-norm.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Boktor bestrijden

Effectief de boktor laten bestrijden

Het bestrijden van de boktor moet snel gebeuren als u ze eenmaal heeft ontdekt. Dit ongedierte kan tien jaar in houten constructies leven zonder opgemerkt te worden. De larven van de boktor vreten zich een weg door hout, waarna bijvoorbeeld balken of vloeren kunnen doorzakken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor informatie over onze werkwijze voor professionele boktor bestrijding en de kosten hiervan.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Verschillende manieren om de boktor te bestrijden in Brunssum 

  • Oppervlaktebehandeling. Al het aanwezige houtwerk wordt dan geïmpregneerd. Deze behandeling werkt zowel als oplossing als preventief.
  • Plaatselijk impregneren van houten delen. Deze behandeling werkt eveneens zowel als oplossing als preventief.
  • Injecteren van houten balken. We zullen in de balken systematisch gaten boren.
  • Plaatsen van injectiepluggen en zullen deze onder druk opvullen met vloeistof. Hierdoor behandelen we de balk van binnenuit.

Op deze manier conserveren en restaureren we houten delen die aangetast zijn. Hierdoor hoeft u deze niet direct te vervangen. Deze manier van boktor bestrijden scheelt u dus aanzienlijk in de kosten.

Voor meer informatie

Wilt u de boktor in uw hout laten bestrijden en wilt u meer weten wat de kosten hiervan zijn en onze werkwijze? Neem dan snel contact met ons op via 045 – 527 25 51. We leggen het u graag allemaal duidelijk uit in Brunssum .

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.