Boktorbestrijding in Limburg

Schakel Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum in voor professionele boktorbestrijding in Limburg. Wij zijn een deskundig familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het bestrijden, weren en de preventie van alle soorten ongedierte. We werken voor bedrijven en particulieren, volgens onder andere de HACCP-norm.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Boktorbestrijding Limburg

Effectieve boktorbestrijding bij uw pand in Limburg

Het bestrijden van de boktor dient snel te gebeuren als u ze eenmaal heeft ontdekt bij uw pand in Limburg. Deze plaagdieren kunnen tien jaar in houten constructies leven zonder opgemerkt te worden. De larven van de boktor vreten zich een weg door hout, waarna bijvoorbeeld balken of vloeren kunnen doorzakken. Door middel van effectieve boktorbestrijding door onze specialisten in Limburg wordt dit voorkomen.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Verschillende manieren om de boktor te bestrijden bij u in Limburg

Wanneer u onze specialisten uit Brunssum inschakelt om de boktor te bestrijden bij uw pand in Limburg, gebruiken we verschillende manieren:

  • Oppervlaktebehandeling: Al het aanwezige houtwerk wordt geïmpregneerd. Deze behandeling werkt als oplossing, maar is ook preventief inzetbaar.
  • Plaatselijk impregneren van houten delen: Deze behandeling is zowel als oplossing in te zetten, alsook preventief.
  • Injecteren van houten balken: We boren systematisch gaten in de balken en plaatsen

injectiepluggen. Vervolgens vullen we deze onder druk op met vloeistof. Hierdoor behandelen we de balk ook van binnenuit.Met deze manieren van boktorbestrijding conserveren en restaureren we houten delen die aangetast zijn in uw pand in Limburg. Hierdoor hoeft u uw balken, vloeren of andere houten delen niet direct te vervangen.

Bel ons voor meer informatie

Heeft u last van de boktor in uw pand in Limburg en wilt u deze insecten snel en adequaat laten bestrijden? Neem dan contact met ons op via 045 – 527 25 51. We geven u graag meer informatie over onze aanpak en maken indien gewenst direct een afspraak om langs te komen.  

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.

Houben Ongediertebestrijding