Bedwantsen laten bestrijden bij uw woning in Limburg

Heeft u last van bedwantsen en wilt u deze insecten laten bestrijden door een professional in Limburg? Schakel dan Houben Ongediertebestrijding uit Brunssum in! Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist in ongediertebestrijding. We werken voor zowel particulieren als bedrijven door heel Limburg. Wat uw probleem ook is, wij komen bij u langs voor een inspectie en stellen een plan van aanpak op. U bent bij ons verzekerd van een snelle, voordelige en adequate oplossing.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Bedwantsen bestrijden Limburg

Laat bedwantsen bestrijden door een professional in Limburg

Overlast van bedwantsen is erg vervelend. De plaagdieren bevinden zich, zoals de naam al zegt, vooral in en rond het bed. Ze kunnen ziektekiemen verspreiden en veroorzaken door hun beten huidirritatie, bulten en opgezwollen plekken. Om bedwantsen te bestrijden bij uw woning in Limburg, is het verstandig om een professional in te schakelen. Bij Houben Ongediertebestrijding in Brunssum helpen we u graag verder. We zorgen voor een effectieve oplossing en ongediertepreventie, zodat de insecten niet meer terugkomen.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Schakel ons ook in voor andere diensten

Naast het bestrijden van bedwantsen schakelt u onze specialisten in Limburg ook in voor andere diensten. Heeft u bijvoorbeeld last van een lekkage of rattenplaag in uw riool? Dan achterhalen wij door middel van rookdetectie waar het probleem zich bevindt en zorgen we voor een passende oplossing. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 045 – 527 25 51.

 

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.