Uw bedrijf is elke dag preventief beschermd met houben

 

Kleine diertjes kunnen grote schade aanrichten. Ze knagen kabels door, beschadigen machines en besmetten voedsel. Zo kan ongedierte uw productie in een klap stilleggen. Als uw klanten binnen uw zaak een muis, rat of kakkerlak zien lopen, is dat slechte reclame.
Hoe weet u zeker dat u geen risico loopt? Houben Ongediertebestrijding helpt met bedrijfshygiëne van bedrijven in de food-, non-food en non-profitsector. Stel samen met ons een bestrijdingsplan op en blijf problemen voor.

Bestrijd alle soorten ongedierte

Gespecialiseerd in dierplaagbeheersing

Help mij nu!

Home » Bedrijfshygiëne

Voorbeelden van werkzaamheden

 • Uitvoering van een complete knaagdierbehandeling.
 • Uitvoering van een complete knaagdierinspectie.
 • Het binnenin het object: nakijken, hervullen en registreren van de lokaasdepots voor knaagdieren.
 • Buitenom het object: nakijken, hervullen en registreren van de lokaasdepots voor knaagdieren.
 • Het verversen van lokaas.
 • Het bestrijden van knaagdieren.
 • Controleren van de hygiëne.
 • Het controleren, vervangen en registreren van insectendetectievallen.
 • De vliegenfolie van de vliegenvangsystemen vervangen.
 • Het plaatsen van een knaagdier -, insecten -, steenmarter – of een vogelwering.
 • Het afdichten en kitten van naden en kieren.
 • Het bestrijden van kruipende insecten.
 • Het bestrijden van vliegende insecten.
 • Het uitvoeren van een vloeistofbehandeling.
 • Het uitvoeren van een naden- en kierenbehandeling.
 • Het uitvoeren van een nevelbehandeling met de warmtevernevelaar.
 • Het uitvoeren van een nevelbehandeling met de koudvernevelaar.
 

Zo gaan wij te werk.

Hebben wij jou al overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Help mij bestrijden!

Bedrijven die met voedsel werken

Voor bedrijven in de food- en non-foodsector is de aanwezigheid van ongedierte een groot risico. Ongedierte brengt de productie en voedselveiligheid ernstig in gevaar.

Bescherm uw bedrijf

Houben Ongediertebestrijding heeft jarenlang kennis vergaard en ervaring opgedaan op het gebied van dierplaagbeheersing. Dankzij onze gediplomeerde vakmensen kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf optimaal beschermd is en voldoet aan alle eisen en kwaliteitsnormen, zoals HACCP, BRC, IPM en andere hygiënenormen.

Bedrijven die niet met voedsel werken

Ongedierte zit overal. Niet alleen in industriële- en agrarische bedrijven, maar ook in onderwijs- en zorginstellingen. Koop- en huurwoningen lopen ook vaak een groot risico. Ongedierte in uw pand is op zich al geen fijne gedachte, maar ze richten ook nog vaak schade aan, vervuilen voedsel en ruimtes, veroorzaken allergieën en brengen ziektes over. Voor elke organisatie is het dus van groot belang om plaagdieren buiten de deur te houden.

Hulp van Houben

Bij een samenwerking zullen we voor uw onderneming kosteloos een logboek samenstellen. Onze gediplomeerde vakmensen beschermen uw gebouw continu en periodiek tegen alle soorten dierplagen.

Preventief beschermen

Veel verschillende soorten ondernemingen, zoals schoolgemeenschappen, restaurants, hotels, winkels, fabrieken, kantoren, bakkerijen, groothandels, farmaceutische ondernemingen en agrarische bedrijven maken al gebruik van onze diensten.

 

Ja, ik wil ook bescherming

Neemt u contact met ons op? Dan zullen we eerst een vrijblijvend bezoek brengen. Als we tot een akkoord komen, zullen we voor uw bedrijf een plan van aanpak opstellen. U krijgt van ons ook een – al dan niet uitgebreid – logboek. Ook het logboek is opgesteld naar de risicofactor waar uw bedrijf onder valt. Tijdens de periodieke controles verwerken we alle bevindingen in het logboek. 

Pak-het-voordeel

Voor bedrijven hebben we voordelige pakketten samengesteld. In de meeste gevallen is dit een eenjarig contract. Bij meerdere jarige contracten kunt u van ons nog een extra korting verwachten. Per jaar komen we gemiddeld 8 keer bij uw onderneming op bezoek. Tijdens dit bezoek voeren we een complete inspectie en behandeling uit. Uiteraard is alles bespreekbaar en staat uw wens bij ons voorop.

Weringen

U vraagt Houben Ongediertebestrijding ook voor het weren van: steenmarters, ratten, muizen, vogels en insecten. We dichten uw woning of gebouw zowel buitenom als binnenin. We maken alles dicht vanaf grondniveau tot en met de nok van het dak. Van het plaatsen van bolroosters tot het afkitten van gaten en kieren.

Kwaliteitsnormen

In de voedingsindustrie gelden tal van hygiënecodes en normeringen. Met ons als partner, garanderen wij u, dat uw onderneming aan de voor u gestelde normering voldoet.

Wij werken volgens de standaard, HACCP norm, maar ook de BRC, IPM of andere hogere normeringen. Als uw bedrijf een intern reglement heeft, dan zullen we dit aanhouden.

We zijn altijd op de hoogte van wisselende wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daar hoeft u zelf niet meer op te letten.

Zij gingen u voor!

Martijn van Beek

We hadden veel overlast van muizen bovenop ons plafond in de woonkamer, nadat Houben was geweest, hebben we nergens meer last van gehad.

John Ophoven

We hadden een nieuw huis aangekocht en naderhand bleek er boktor op de zolder te zitten. Ze hebben toen als eerst de hele zolder stofvrij en schoon gemaakt en daarna alle boktorren bestreden.